onsdag 4. november 2009

Del 2 "på veien"

Det kan nevnes en hel haug fra fortsettelsen på roadtripen vår,ikke langt fra at vi har besøkt alt som nevnes i Loneley planet boka sør for Perth,...og etter å spist for mye fudge er ikke Malin langt i fra å kunne boka baklengs heller.

Vi har blandt annet vært på ostefabrikk, tofeefabrikk,fudgefabrikk, vingård og sjokoladefabrikk. Til vår store fryd var det smaksprøver hos samtlige, og BEST av alt: ubegrensa med gratis sjokolade, akkuratt som i himmelen.


Best av alt tror eg alikevell grotteturen 70 meter under jorda var...imponerende, med elver og formasjoner langt inn i fjellet, for et kunstverk!



Vi var også på tur i "Valley of the giants,"altså en dal med enormt store trær på godt norsk. Vi trossa den høydeskrekken vi ikke trodde vi hadde, ikke før vi var 50 meter over bakken...i tretoppene...åh HALLO,det var høyt, og du og du som verden gynga! ting gynge faktisk litt ennå...heldussen, beinå blei gele, men vi ble såååå glad i i disse trærne atte.


Og tro det eller ei, men det vokste høytalere på disse 700år gamle trærne...og då kan du gjette hvem Karrisen er her?

Til slutt var vi så heldige å få sett "the fantastic waterwheel"(jfr.dama i resepsjonen), det var omtrent like imponerende som eg gir uttrykk for her!

1 kommentar:

  1. Ho som kan Lonely Planet boka baklengs...5. november 2009 kl. 04:12

    ej trur ej ler mej skakk ihel! Du ekje sann altså! Men det var virkelig ein konge tur! :)

    SvarSlett