mandag 30. november 2009

Jentene beseirer New Zealand

ja, hei igjen...me e faktisk ikkje lenger i surfeparadiset lenger, men har faktisk tatt fly til New Zealand og e ferdig med Australia for denne gang, trist og sant. Malin hadde bare 13 kg overvekt, og Katrine 4kg så dette går jo smurt... :P

Men me e altså på New Zealand med alle kiloene våre og det e grunn nok til å smile for dette e et fantastisk vakkert land :)
På 4 dager har me utforska Auckland, drukket masse goooood Starbucks kaffe (nei, de har ikkje det i Australia...crap), vært i toppen av sky tower (verdens 12høyeste bygning til våre kjære byggingeniørvenner der ute. Det var ALT for høyt for siddis-nervene), traska i parken, leid bil, kjørt på kryss og tvers på nord-øya, vært på "hiking" i Red wood forest,klemt mange gamle trær,besøkt hobbit-byen fra "Lord of the Rings" nesten bada i blue lake og green lake, bada i varme kilder, grisa oss til med beauty-mudd rett fra bobblende mudd-hull, besteget en vulkan som det røyk av, nesten sett en kiwi og har sett New Zealands største Geysir i aksjon!

Takk til Malin for ivrig brosjyre innsamling som har gjort alt dette mulig på svært kort tid! skikkelig gøy jah.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar